Wanneer we op vakantie gaan of als het bijna zo ver is, dan willen we idealiter niet herinnerd worden aan alle zaken die we nog moeten regelen. Dat kan van alles zijn. Misschien zit je wel middenin een verbouwing die maar niet opschiet of er ligt wellicht nog administratie werk van de VvE Amsterdam op je te wachten. Daar moet je toch niet aan denken? Nee, zonovergoten stranden, blauwe zeeën en heerlijk ontspanning – daar wil je aandenken! Dus hoe kan je ervoor zorgen dat ook tijdens de vakantie alles goed geregeld is? Ik geef je wat handige tips zodat jij geheel zorgeloos er tussenuit kan gaan!

Werken met een planning

Maak idealiter ruim van tevoren een schatting van welke klusjes zich opstapelen tot het laatste moment. Daarmee kun je vervolgens een planning maken. Het enige wat je dan nog moet doen, is je goed aan de planning te houden. Ik weet als geen ander dat gestructureerd werken nog wel eens lastig kan zijn als je een warhoofd bent. Toch wil ik je deze tip meegeven. Door namelijk goed voorbereid te werken, heb je straks geen zorgen meer als die welverdiende vakantie dan eindelijk voor de deur staat. 

Alle zaken op orde

Ga je al bijna op vakantie en heb je geen tijd meer om alles te regelen of weg te werken? Schakel dan hulp in. Je hoeft niet altijd alles alleen te doen. Zo ben je vast niet de enige op werk die op vakantie gaat. Trek in ieder geval op tijd aan de bel om alle zaken alsnog op orde te krijgen. Delegeren is hierbij het keyword. Door jouw collega’s of vrienden om hulp te vragen, behaal je hoogstwaarschijnlijk veel sneller het doel dat je voor ogen hebt. Moet je nog een tekst schrijven voor die ene klant? Er is vast wel iemand die nog een uurtje over heeft. Heb je niet geregeld voor de planten in huis? De buurvrouw of buurman is vast niet te beroerd om ze af en toe water te geven. 

Geen zorgen meer met VvE Beheerder Amsterdam

Zelf ben ik ook nog lid van een VvE. Normaliter levert dit best wat extra werk op. Onderlaatst hebben we besloten met de hele vereniging om het anders aan te pakken. Het kan namelijk niet zo zijn dat tijdens de vakantieperiode alles stil komt te liggen. Daarom hebben wij een VvE Beheerder Amsterdam ingeschakeld. Deze onafhankelijke beheerder zorgt ervoor dat zelfs tijdens de vakantie alles goed geregeld is wat betreft het VvE Beheer.