Ben jij of is een goede vriend of vriendin of een familielid bijna jarig? Gaan er mensen trouwen of samenwonen, heeft iemand zijn diploma gehaald of een nieuwe baan? Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje! En niets is zo leuk als de voldoening die het geeft om een feestje tot in de puntjes te organiseren, en te zien hoe diegene straalt wanneer ze al het harde werk zien dat jij verricht hebt, alleen omdat je trots op ze bent.

Neem de tijd om te genieten

In de huidige tijd waarin smartphones bepalen wat we zien en doen, alles in een reuze vaart voorbij vliegt en zo weer wordt vervangen door iets nieuws, is het soms moeilijk om te onthouden dat je bij mooie dingen stil moet staan en genieten. We plannen onze weken helemaal vol, maar zijn terwijl we die dingen doen in ons hoofd constant bezig met wat ons daarna nog te doen staat, wat we niet moeten vergeten en nog moeten regelen. Maar dat is zo ontzettend zonde van de mooie momenten die we beleven met onze dierbaren, en hoe snel bepaalde tijden in je leven voorbij kunnen gaan. Natuurlijk komt er altijd weer iets nieuws, maar herinneringen moet je behouden. Het is daarom hoog tijd dat we met zijn alleen weer wat vaker bij mooie dingen stil gaan staan. En om jezelf en de mensen om je heen dat te laten realiseren, is een feestje de beste oplossing. Zo maak je de mooiste herinneringen die je nooit meer zult vergeten!

Een feestje voor in de geschiedenisboeken

We feliciteren elkaar tegenwoordig allemaal op tijd, met verjaardagen en heuglijke gebeurtenissen, maar eigenlijk alleen omdat facebook ons eraan herinnert. Je staat niet stil bij hóe oud iemand dan wordt, wat ze bereikt hebben, en de moeite die het kostte om daar te komen. Dus je feliciteert elkaar wel, maar eigenlijk zit er vaak weinig gedachte achter. En dat is zo zonde! Maar door een feestje te geven werp jij de aandacht weer daar waar die nodig is. Dus kies een leuk thema uit, regel leuke decoraties en zet je (papieren) uitnodigingen op een rijtje. Met licht en geluid huren, een leuke discobal en goede boxen, wat slingers en mensen van wie je houdt om je heen, bouw jij het feestje van de eeuw! Kleed de boel mooi aan, houd je camera in de aanslag, voel je bewust van het mooie moment en maak een avond die je nooit meer vergeet.