Er zijn veel mensen die niet veel nodig hebben om zichzelf te verzorgen. Ze gebruiken shampoo, zeep en tandpasta en dat is het. De meeste vrouwen zitten anders in elkaar. Ik ben hier een van. Ik heb het mandje in mijn badkamer vol staan met allerlei spulletjes en middeltjes. Het ene is hier goed voor, het andere is daar goed voor… Zo komt het mandje wel vol. Toch heb ik wel een aantal producten die ik écht veel gebruik. Ik kan niet zonder deze producten en als ik het niet in huis heb baal ik als een stekker. Wil je weten welke producten ik onmisbaar vind in mijn badkamer? Lees dan nu snel deze blog.

Haarproducten

Allereerst kan ik niet zonder mijn haarproducten. Omdat ik heel lang en dik haar heb, wil ik graag dat het er gezond uit blijft zien. Hiervoor gebruik ik vaak na het wassen een maskertje en conditioner. En na het douchen en borstelen smeer ik er een lekker en verzorgend spulletje in. Meestal kies ik voor een haarolie of een soort conditioner die je niet hoeft uit te spoelen. Ook heb ik door mijn lange haar snel en veel klitten, zeker als ik het was. Daarom gebruik ik een anti-klit spray. De klitten verdwijnen hierdoor en daarnaast gaat je haar mooi glanzen.

Ontspannende producten

Daarnaast ben ik vaak in mijn badkamer voor even een momentje voor mezelf. Ik heb een druk leven met werk en studie, dus in de badkamer beleef ik mijn rustmomentjes. Vooral in een heet bad gaan kan ik heerlijk vinden. Met een tijdschrift of een muziek erbij en mijn telefoon op vliegtuigstand. Ook gebruik ik ontspannende producten, om nog even extra te relaxen. Het product dat ik het meeste gebruik is CBD olie 5%. Het is een olie die ontspannend/kalmerend werkt en waar je niet stoned of high van kan worden. Je kan er alleen optimaal relaxed van worden!

Lekker ruiken

Tot slot kan ik niet zonder mijn geurproducten. Dan heb ik het niet alleen over parfum, maar dit is wel mijn favoriet. Een lekkere parfum kan zoveel uitmaken! Soms als ik langs iemand leuk en die persoon ziet er onverzorgd uit, maar ruikt wel lekker, dan vind ik die persoon toch verzorgd overkomen. Maar ook van bodymist/bodyspray ben ik heel erg fan. Ik denk dat een lekkere geur misschien ook gewoon zorgt voor ontspanning en een vrolijk gevoel. Ook heb je bij sommige geuren een bepaalde (leuke, geweldige of grappige) herinnering. Dit is zo fijn dat ik mijn geurproducten absoluut niet kan missen in mijn huis.