De winter komt er al weer gestaag aan. Hoewel het technisch gezien nog herfst is, vallen de temperaturen al heel erg tegen. Koude dagen, en vooral ook veel regenachtige dagen. De zomerjas is al lang weer in de kast, en de warmere jassen worden tevoorschijn getoverd. Maar terwijl het nu nog gewoon fris is, gaat het echt koud worden in een maandje. En daar moet je uiteraard wel klaar voor zijn. Natuurlijk helpen mutsen, handschoenen en sjaals veel, maar het belangrijkste is toch wel de winterjas. Dit kledingstuk houdt je het warmst terwijl je in de koude ochtenden op de fiets naar school zit. Of als je ‘s avonds even de honden uit gaat laten. Maar er zijn zoveel soorten jassen, waar moet je nou beginnen. En ook niet geheel onbelangrijk, welke zijn nou de mooiste!

Jassen van Napapijri

Een ontzettend lastig uit te spreken naam, maar met ontzettend goede jassen voor de winter. Napapijri is een merk wat vooral bekend staat om zijn Skidoo jassen. Je hebt ze ongetwijfeld wel gezien. Het is bijzonder populaire jas, en je kan in de winter de deur niet uit zonder er eentje te zien. En dit is met een goede reden. De jassen zijn gewoon bijzonder geschikt voor de winter. Het merk is gebaseerd op kleding maken voor extreme weersomstandigheden. En dit is zeker te merken als je een van hun jassen aan hebt. Bovendien zijn ze niet alleen heerlijk om aan te hebben, ze zien er ook nog is simpelweg stijlvol aan. Je ziet weinig andere jassen die er zo uitzien, waardoor je een beetje unieke stijl kan weergeven!

Jassen van Fjällräven

Nog een merk met een naam die eigenlijk niet uit te spreken is. Meest bekend om zijn tassen, is Fjällräven naast deze tassen ook een erg goed merk voor jassen. Het is eigenlijk een beetje een trend, de merken met Noorse namen, hebben goede warme kleding. Komt waarschijnlijk om het daar gewoon zo koud is. Maar dit merk heeft een hele wijde collectie jassen, waardoor je altijd wel iets kan vinden wat goed bij jou past. En al deze jassen zijn ook nog is lekker warm, wat natuurlijk altijd handig is voor een winterjas. Zo heb je met Fjällräven en Napapijri samen al een hele hoop keuze aan jassen. Je weet er zeker van dat ze lekker warm zijn, en met hun grootte hoeveelheid keuze samen, kan je zeker iets vinden wat goed bij jou past. En dan kan je eindelijk weer comfortabel het huis uit!