De leukste verhalen komen altijd van carnavals feesten. Althans dat is dan bij mij het geval. Ik ben van mening dat carnaval het leukste feest is van het jaar. Daarna komen ADE, het buurtfeest en het jaarlijkse concert van Drake. Wat carnaval nou zo leuk maakt ten opzichte van die andere feesten is het feit dat je jezelf helemaal kunt verkleden. Op deze manier kan je je voordoen als totaal iemand anders. Dit leidt soms tot heel erg leuke verhalen. De meeste verhalen zijn niet al te nuchter maar ik kan me vaak nog goed herinneren waarom zo een verhaal mij is bijgebleven. Zo kwam ik deze carnaval een bekende tegen die precies hetzelfde pak droeg als ik! Niet zomaar een pak maar een T-rex onesie. Het leek wel Jurrasic Park in de bar want we waren niet de enige die een dinosaurus kostuum droegen.

Feesten in een Onesie

Feesten in een onesie is zeker mogelijk omdat het pak lekker comfortabel is. Je zult wel denken dat zo een pak heel erg warm is, maar dan heb je het fout. Een onesie is namelijk van speciaal materiaal gemaakt die nog goed ademt. Dus je zult niet omkomen van de warmte of van het zweet. Het is niet koud in een onesie maar ook zeker niet te warm. Zorg er wel voor dat je onder je onesie misschien nog een korte broek en t-shirt draagt. Zo ben je niet helemaal alleen afhankelijk van je kostuum.  Onesies dragen als kostuum is erg leuk, omdat deze erg lang mee kan gaan. Ik heb dit jaar 5 dagen carnaval gevierd en elke dag dit pak gedragen. Het pak is goed te wassen en dit heb ik dan ook enkele keren gedaan. Anders stinkt het ook maar zo naar bier. Het pak is nog in nette staat zelfs na een aantal keer wassen.

Niet alleen feesten in een onesie

Een onesie is natuurlijk niet alleen gemaakt om te feesten. Je kan er ook heerlijk in loungen en chillen thuis op de bank of in bed! Het is echt de perfecte outfit om even helemaal tot rust te komen. Het leuke aan zo een pak is dat ze in gigantisch veel soorten en maten verkrijgbaar zijn. Dus je kan in het pak van je superheld óf je lievelingsdier lopen. Dat is toch te gek! Dus wacht niet te lang en schaf je eigen Onesie aan om heerlijk in te loungen.

Heb jij nog leuke verhalen over je avonturen in een onesie? of over carnaval? Stuur je verhaal. Ik lees graag over jullie leuke avonturen.