Het kantoor is een plek waar je veel tijd door brengt. Samen met collega’s zit je op een compacte ruimte hard te werken. Als je zoveel tijd met elkaar doorbrengt in een kleine ruimte dan wil je ook dat deze ruimte voldoet aan al jullie eisen. Vandaag bespreken we een aantal handige tips die ieder kantoor wel kan gebruiken. De verschillen tussen kantoren kunnen nogal groot zijn. Waar het ene kantoor op 50 meter hoog zit met een prachtig uitzicht zit het andere kantoor verstopt op een industrieterrein in een weinig inspirerende omgeving. De kunst is om ongeacht de locatie een goede werksfeer te creëren. We hebben flink wat kantoorpanden bezocht en overal de leukste elementen eruit gepikt om hier met jou te delen. Want iedereen verdient een fijn kantoor!

Staanplekken voor een afwisselende houding

Als je 40 uur in de week moet werken achter een bureau is je houding zeer belangrijk. Veel werknemers krijgen regelmatig nek en rugklachten door een verkeerde houding. Om werknemers te ontlasten zie je tegenwoordig dat veel kantoren beschikken over staanplaatsen. Heb je even genoeg van op je luie reet zitten? Dan ga je gewoon even lekker staan. Strek je benen en neem een rechte houding aan. Heerlijk die afwisseling. Zijn je benen vermoeid dan ga je gewoon weer lekker zitten. Jij hebt de controle!

Loungeplekken voor de ontspanning

De hele dag in een bureaustoel is natuurlijk geen pretje. Daarom mag een fatboy of loungebank niet ontbreken bij jou op kantoor. Even een totaal andere houding is goed voor de afwisseling en focus.

Peper en zout

Het zal je verbazen maar tijdens de lunch zijn dit je beste vrienden. En niet alleen van jou maar ook van al je collega’s. De smaakmakers tijdens elke lunch. Iedereen flanst tijdens de lunch zijn bammetje in elkaar en dan mogen deze basisspelers natuurlijk niet ontbreken. Laat elke lunch smaakvol zijn voor jou en je collega’s.

Afvalbakken voor een schoon kantoor!

Wil jij een schoon kantoor en dat ook zo houden? Dan moet je voldoende afvalbakken hebben bij elk bureau. Doe je dit niet dat zal het binnen de kortste keren een gigantische bende worden. Op een gemiddelde werkdag wordt er een flinke lading afval geproduceerd. Zorg dat je medewerkers hun afval kwijt kunnen en heb altijd een schoon kantoor! Bij discountoffice.nl vind je afvalbakken en allerlei soorten, kleuren en maten. Voor elke stijl is er wel iets in hun assortiment te vinden.