Ben je het ook zat dat je contant nieuwe werkbroeken moet bestellen voor jouw werknemers omdat ze simpelweg gewoon erg snel kapotgaan? Of dat die mannen geen rekening houden met de broek en er ook niet eens over nadenken dat jij als werkgever de rekening wel op je zal moeten nemen? Ik weet een goede oplossing voor je, schaf 1x voor ieder personeelslid een snickers werkbroek aan, en je bent voorlopig de telefoontjes voor nieuwe broeken af. Tijd kost ook geld, toch?

 

 

Geen reclame nodig

Het klinkt als een behoorlijk reclame praatje hierboven maar zo is het eigenlijk niet echt bedoeld. Het is namelijk een feit dat als je een snickers werkbroek aan hebt, je heel erg je best moet doen om deze werkbroek kapot te krijgen. Het is het bestverkochte merk van Europa wat zij hebben te danken aan de goede kwaliteit. Vaak scheuren werkbroeken op de zwakste plekken zoals het kruis of bij de zakken. Dit komt doordat het eigenlijk gewoon niet met de goede stiksels zijn vast gemaakt. De stof van de broek kan dan wel geweldig zijn en tegen een behoorlijk stootje kunnen maar met een gat vlakbij je kruis draag je de broek ook niet meer. De stiksels van een snickers werkbroek zijn namelijk extra verstevigd en met extra dikke nylondraad geweven waardoor het ook knap zal zijn om dat kapot te krijgen!

 

 

Verschillende varianten

Nou is een werkbroek een algemeen begrip maar er bestaan echt verschillende varianten voor. Het ligt namelijk aan je werkzaamheden. Wanneer je de hele dag op je knieën zit als stratenmaker bijvoorbeeld, is het handig om de extra stevige stof te nemen. Zo beschadigen je knieën niet snel en zijn alle stiksels op de plekken die dan strak staan extra verstevigd. Dit model heet “ruffwork” maar zo heb je ook een variant als “allround work”, het woord zegt het eigenlijk al.
Als je graag wilt dat je personeelsleden opvallen, kun je de broeken ook bestellen in opvallende kleuren. Het is misschien wel een “gratis” reclame moment wanneer de jongens opvallen en het logo van jouw bedrijf duidelijk zichtbaar zijn. Ze lopen tenslotte toch de hele dag in die broek. Daarnaast heb je ook een variant met camouflage opdruk, deze behoort natuurlijk niet op te vallen (grapje) maar staat wel weer erg stoer. Je hoort het al, je hebt zoveel varianten dus bij iedere werkzaamheid/ werkzaamheden past wel een snickers werkbroek.