Op dit moment heb ik het geluk dat mijn onderneming groeiende is. Zelfs in deze lastige tijden. Dat voelt enorm goed maar het brengt ook nieuwe 'problemen' met zich mee. Op dit moment kan en moet ik het meeste vanuit huis doen. Toch moet dan wat mij betreft op den duur veranderen.  Ik merk dat werk en prive behoorlijk door elkaar lopen omdat ik niet echt een apart kantoor heb waar ik naartoe moet. Het uitpakken van de vaatwasser gaat ook altijd meestal even tussendoor. Omgekeerd werkt dat ook zo. Ik kan het werk soms moeilijk met rust laten en werk dan door tot elf uur in de avond. Als een klant wil afspreken heb ik dat tot nu toe bij de klant zelf gedaan of ik ben lang op zoek geweest naar een goede locatie. Dit vooral omdat ik een ontmoeting met meerdere mensen bij mij thuis niet echt representatief voor mijn onderneming vond. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een betere oplossing die ook geschikt is voor de langere termijn.

Goede locatie

Op zoek naar een geschikte vergaderlocatie kwam ik op de site van Onemeeting. Ik moet zeggen dat het er heel goed uit ziet. Dat is een site waar je vergaderlocaties kan boeken in binnen- en buitenland. De mogelijkheid om ook in het buitenland te kunnen boeken spreekt mij ook erg aan aangezien ik niet weet waar de weg nu naar toe zal gaan. Je kan van tevoren offertes aanvragen en zult geen verborgen kosten achteraf krijgen. Ik heb het gevoel dat me dat heel veel werk uit handen gaat nemen. Dat is iets waar ik enorm naar kan uit kijken. Ook zal het de zaken ten goede komen. 

Op de lange termijn

Voor nu is dat een goede oplossing maar ik denk ook dat het geschikt zou kunnen zijn voor de langere termijn. Ik zal eerst even vertellen hoe ik het voor me zie. Op de langere termijn heb ik een eigen kantoor waar ook vergaderingen plaats kunnen vinden. Toch wil je soms ergens anders afspreken. Bijvoorbeeld op een locatie die voor allebei in het midden ligt of omdat neutraal terrein het beste uitkomt. Ik zie zo voor me dat het in dat soort gevallen alsnog een goede optie is een vergader locatie bij Onemeeting te boeken. Maar voor ik al te enthousiast word, zal ik het eerst een keer uitproberen.

Heeft een van jullie ervaring met het huren van vergaderlocaties? Laat het dan even weten!