Het zonnetje schijnt, de BBQ is vol geladen met sappige hamburgers, de biertjes klinken luid en de wijntjes worden regelmatig bijgeschonken. Dat zijn zomers waar iedereen van droomt. Dit onder genot van een groep goede vrienden. Regelmatig komen de vrienden spontaan langs, het onverwachte maakt het juist gezellig. Toch mis ik een stuk verkoeling in de zomer. Ik ging op zoek naar een goede oplossing voor dit “probleem”

 

 

Zwembad of hottub?

Op internet heb je duizenden varianten zwembaden en hottubs. Een hottub vind ik wel veel mooier staan in de tuin. Een zwembad vind ik zo kinderlijk als ik eerlijk ben. Ik stelde het idee voor aan mijn verloofde, zij vond het direct een goed idee. Wanneer vrienden over de vloer zijn kunnen zij genieten van een frisse duik, wanneer we met zijn tweeën genieten van de zomer kunnen we lekker afkoelen met een flesje wijn. Het idee is erg leuk alleen qua kosten is het wel een puzzel. Je kunt gaan voor een goedkope opblaasbare maar dit zag ik niet zitten. We wilde wel dan een vaste hottub in de tuin laten plaatsen. De energiekosten zal hierbij wel wat omhooggaan maar dit ligt ook helemaal aan het model en type wat je uitkiest. Bij de aanschaf zijn dit dus wel dingen waar je heel erg goed op moet letten. In de winkels smeren ze je altijd de duurste aan dus daar heb ik ook geen zin in. Op internet kun je zelf de opties kiezen die je belangrijk vindt, dat scheelt al een hele zoektocht.

 

 

Vergelijken is niet meer nodig

Uiteindelijk vond ik een website die eerlijke prijzen hanteren. Hierbij hoef je dus niet te twijfelen aan de klantvriendelijkheid en eerlijkheid. Ik besloot ten eerste instantie het bedrijf te bellen om na te vragen wat zij mij aanraadde in mijn geval. De hottub kon namelijk niet heel erg groot zijn, ik wilde hem precies in een hoekje van mijn tuin. De maten van het hoekje in de tuin waren opgemeten en met die informatie belde ik het bedrijf. Een hele vriendelijke vrouw stond mij zeer vriendelijk te woord, nam echt de tijd voor mijn vragen. Na een zeer lang telefoongesprek heb ik uiteindelijk mijn keuze gemaakt en via die mevrouw werd ik nog geattendeerd op een leuke kortingsactie. Dat is altijd meegenomen! De levertijd is gemiddeld 2 weken dus dat komt mooi uit met dit weer in Nederland. Als een kind zo blij tel ik de dagen af.